De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
platteland.limburg.be
  • Start
  • Nieuws
  • Masterclass "Innovatieve projecten voor een sterk platteland"

Masterclass "Innovatieve projecten voor een sterk platteland"

dinsdag, 28 november 2017

Sinds voorjaar van 2016 zijn in de beide Limburgse Leadergebieden, Haspengouw en Kempen & Maasland de eerste Leaderprojecten binnen het PDPO III programma in uitvoering. Diverse projecten leveren een bijdrage aan de verdere socio-economische ontwikkeling van de twee gebieden.

Nu, halverwege de programmaperiode wenst de provincie Limburg een bijkomende impuls aan de projectontwikkeling te geven. Daarom organiseren we in elke Leadergebied de masterclass ‘Innovatieve projecten voor een sterk platteland’. Tijdens deze masterclass komen thema’s als: het opstellen van een projectidee, het uitwerken van het projectidee tot een projectaanvraag, het gebruik van het E-loket, de administratieve verplichtingen, de opmaak van een declaratiedossier, de toepassing van de communicatieverplichtingen,… aan bod. Kortom, de masterclass gidst u doorheen het volledige traject van projectidee tot en met de projectuitvoering.

Benieuwd naar de inhoud of kon u de masterclass niet bijwonen? Dan kan u de algemene presentatie, de presentatie met communicatieverplichtingen, de presentatie van de declaratie en de presentatie van projectidee tot aanvraag raadplegen.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.
  • Start
  • Nieuws
  • Masterclass "Innovatieve projecten voor een sterk platteland"